SZOLGÁLTATÁSOK


Tüzivíztározó szigetelés


Telephely engedélyeztetése során a tüzoltó víz hiánya vagy nem megfelelő mennyisége esetén előírják a tüzivíztározó építését. A legegyszerúbb és költséghatékony megoldás a földmedence kialakítása és pvc vízszigetelése. Igény esetén tervezhető dísztó is ami ha megfelel az OTSZ előírásank a használatba vételhez szükséges felülvizsgálatot cégünk biztosítja.

Cégünk tűzoltó-vízforrások felülvizsgálatára vonatkozó érvényes tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvánnyal rendelkezik.

Az ár minden esetben tartalmazza a tűzivíztározó medence felülvizsgálatát. Erről jegyzőkönyvet állítunk ki melyet a tűzoltóság, és a katasztrófa védelem a használatba vételi engedélyhez elfogad.

Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.