SZOLGÁLTATÁSOK


Pince- és talajvíz elleni szigetelés


A TECHFOL TF rendszer megoldást nyújt a talajvíz és víznyomásnak kitett szerkezetek vízszigetelésére.

Családi és társasházak pincéi valamint hidak, aluljárók, alagutak, ipari létesítmények, vízépítési műtárgyak, völgyzáró gátak, közművek építésekor a megfelelő vízszigetelés készítése elengedhetetlen a műtárgyak védelme érdekében.

Cégünk szakszerű pvc vízszigetelő kivitelező. Rendelkezünk a pvc vízszigeteléshez szükséges szakképzett munkaerővel és mérnökökkel, valamint a pvc szigeteléshez szükséges összes berendezéssel és gépekkel, ide értve a vízszigetelést vizsgáló berendezéseket.

Szakipari kivitelezés mellett PVC vízszigetelő anyag gyártásával és a DANOSA Spanyol Pvc vízszigetelő rendszerek forgalmazásával foglakozik cégünk. A munkáink kivitelezéséhez, saját illetve cégünk által forgalmazott termékeket építünk be így elkerülve a forgalmazó és kivitelező közötti hibás teljesítésből fakadó garanciális problémákat.

Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.