SZOLGÁLTATÁSOK


Leister


A Leister több mint 60 éve világszerte piacvezető a műanyaghegesztés és a forrólevegős ipari alkalmazások terén. A műanyag-feldolgozó ipar valamennyi ágazata számára megfelelő és kiváló minőségű hegesztőkészülékeket biztosít. A Leister készülékeket a tetőszigetelés, műanyaglemezek hegesztése, a padlóburkolás, csatorna- és alagútépítés, egyaránt használják. Valamennyi termékét Svájcban fejleszti és gyártja, ami garancia a kiváló minőségre, megbízhatóságra és hosszú élettartamra.

Cégünk kizárólag Leister készülékekkel kivitelez, illetve oktat. Tapasztalatunk szerint ezen készülékek hosszú élettartamúak, valamint a szerviz és garancia terén is megbízhatóak.

Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.