SZOLGÁLTATÁSOK


Folyadék és víztározó szigetelése


Mindenféle folyadék és víztározó szigetelés megoldható a TECHFOL PVC vízszigetelő rendszerrel.

A PVC lemezeket Leister vagy Techfol önjáró hegesztő automatákkal sávokban egymáshoz hegesztjük kb 100 kg összenyomó erővel. Szükség esetén a hegesztést vizsgáló csatornával látjuk el amit a hegesztés végén egy speciális eszközzel nyomás alá helyezünk, így tudjuk a hegesztés vízzárósságát ellenőrizni. Egyéb esetben az elkészült vízszigetelést műszeresen ellenőrizzük.

Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.