SZOLGÁLTATÁSOK


Vízszigetelés vizsgálat, ellenőrzés


PVC és műanyag vízszigetelések szivárgásának helyét meghatározhatjuk a Buckleys új „PD30R szivárgás detektor készletével". A berendezés alkalmas valamennyi tető és talajvíz elleni vízszigetelések vizsgálatához, amely nem vezetőképes szigetelőanyag használatával készült. Ahhoz, hogy a vizsgálat hatékony legyen, a felületnek nedvesnek kell lennie. A vízálló membránok lyuk, szakadás, és porozitás-vizsgálatát egy nagyfeszültségű detektorral végezhetjük. Ahhoz, hogy a vizsgálat hatékony legyen, a membránnak egy vezetőképes támogatással kell rendelkeznie, pl. PVC-vel az acélon, filc betonon, vagy fóliázott hátoldalú szigetelő lemez. A hibákat a membránon keresztül könnyen lokalizálhatjuk nagyfeszültség átvezetésével a felületen, egy kefe, vagy gördülő elektróda használatával. Az új PD30R-t javasoljuk, mivel alkalmas a 16 mikrontól 14,4 mm-ig terjedõ membránvastagságokhoz.

A Tramex Dec szkenner egy olyan mobil roncsolásmentes impedancia szkenner, amelyet a nedvesség és a vízszigetelő rendszerek azonnali vizsgálatára terveztek.

Jellemzők

Roncsolásmentes impedancia mérő műszer.

Szakadás, lyuk, és hegesztési hibák lokalizálása.

Három érzékenységi tartomány, amelyek lehetővé teszik a különböző tető vízszigetelő anyagok és hőszigetelés szigetelési vastagságok ellenőrzését.

A szivárgás nyomon követése, a vízszivárgás felismerése, a probléma feltárása, valamint a tető állapotának pillanatnyi és egyértelmű felmérése.

Gyors terület feltérképezés és feltárás.

Megbízható szilárdtest-áramkör és masszív öntött test a hosszú távú megbízhatóság érdekében.

Vállaljuk víztározók, lapostetõk, zöldtetõk, talajnedvesség és talajvíz elleni és egyéb PVC szigetelések roncsolás mentes vízzáróság vizsgálatát, ellenőrzését és javítását.

Cégünk 2014-től bevezeti a varratok és hegesztések vizsgálatát. A szigetelés megkezdése előtt próba hegesztést végzünk és ellenőrizzük, hogy megfelelően zár-e a hegesztési varrat, és képes-e ellenállni a megadott húzó- és szakítóerőknek. A vizsgálatot Leister Examo varratvizsgáló készülékkel végezzük.

Lapostetők Infravörös hőképes ellenőrzése

Tető vízszigetelés hiba esetén a nedvesség behatol a tetőszigetelés rendszerbe, és elkezd telítődni a tetőszerkezetben.

A nedvességgel telített hőszigetelés vagy tartószerkezet hőmérséklet különbségét mutatja meg az infravörös hőkép.Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.