SZOLGÁLTATÁSOK


Zöldtető vízszigetelés


Zöldtető vízszigetelésekor a kiválasztott anyagoknak gyökérállónak, és a földben jelenlévő kémiai anyagokkal szemben ellenállóknak kell lennie.

A DANOSA és a TECHFOL pvc vízszigetelő rendszerek alkalmasak a zöldtetők vízszigetelésére.

A vízszigetelést elválasztó védőréteggel kell megvédeni a mechanikai sérülésektől.

A zöldtető vízszigeteléseknél a műszaki felügyeletet, a szakmai irányítást valamint a rögzítési tervek készítését a TECHFOL Pvc Vízszigetelő, Gyártó és Kivitelező Mérnöki Kft végzi el.


Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.