SZOLGÁLTATÁSOK


Lapostető vízszigetelések


Lapostető szigetelés DANOSA pvc vízszigetelő rendszerrel.

Danosa több mint ötven éves tapasztalattal rendelkezik a vízszigetelő anyagok gyártásában. A folyamatos fejlesztési munka mellett az ellenőrzésre és a innovatív anyagok kutatására is nagy hangsúlyt fektet, és a vizsgáló és fejlesztő laboratóriuma a világon a legfejlettebb. Ezeknek köszönhetően ki tudja elégíteni az igényeket a magas- és mélyépítés vízszigetelés, hangszigetelés, geotextíliák és drain rendszerek terén.

Európában a 6. legnagyobb gyártó cég. Széles körben felhasználható termékeket és rendszereket kínál a magas-és mélyépítési vízszigetelések terén.

Lapostető rendszerek felépítését a tervezővel és a műszaki ellenőrrel egyeztetve alakítja ki a megrendelő. A rendszernél figyelmbe kell venni a rétegfelépítéssel és a csapadékvíz-szigetléssel szembeni támasztott követelményeket.

Lapostető vízszigetelés kivitelezésnél egyeztetünk a megrendelővel a technológiai utasításokról és műszaki tartalmakról. Cégünk műszaki vízszigetelő mérnöke meghatározza a kivitelezés műszaki tartalmát és ellenörzi a tervek alapján elkészült vízszigetelés minőségét.

Az elkészült vízszigetelések teljes felületét műszeres vizsgálattal ellenőrízzük.

Szakembereink a DANOSA képzéseken sajátították el a rendszer kivitelezés alapelveit.

A lapostető vízszigeteléseknél a műszaki felügyeletet, a szakmai irányítást valamint a rögzítési tervek készítését a TECHFOL Pvc Vízszigetelő, Gyártó és Kivitelező Mérnöki Kft végzi el.

Szakipari kivitelezés mellett PVC vízszigetelő anyag gyártásával és a DANOSA Spanyol Pvc vízszigetelő rendszerek forgalmazásával foglakozik cégünk. A munkáink kivitelezéséhez, saját illetve cégünk által forgalmazott termékeket építünk be így elkerülve a forgalmazó és kivitelező közötti hibás teljesítésből fakadó garanciális problémákat.

Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.