SZOLGÁLTATÁSOK

Tó szigetelés


Tó szigetelés


Kerti tó, dísztó, halastó, termelő tó, oltóvíztároló tó pvc vízszigetelése

Kerti tavak, biofürdőtavak, halastavak, úszómedencék, öntözővíztárolók, ciszternák, tűzoltó-, és esővíztározó tavak, öntözőcsatornák szigetelése egyszerű hegeszthetősége, időjárás állósága, könnyű javíthatósága miatt igen elterjedt a lágy PVC fólia használata. A tó méretétől és igénybevételétől függ a fólia vastagsága. Ahhoz, hogy a természetes egyensúly létrejöjjön, legkevesebb 100 m2 vízfelület szükséges, ahol legalább 50 % növényzónát kell létesíteni.

A TECHFOL PVC vízszigetelő rendszer alkalmas a különböző tavak és tározók vízszigetelésére.

Az elkészült szigeteléseket minden esetben műszeres vizsgálattal ellenőrzünk.

Kivitelezés során nagy hangsúlyt kell fektetni a hegesztés minőségére, amit csak az automata önjáró hegesztőgép használatával lehet elérni. Az automata önjáró hegesztőgép hiányában, fõleg nagy terjedelmű szigeteléseknél nem garantálható a teljes vízzárás, tehát a szigetelés nem vízzáró a szigetelendő műtárgy be vagy átázik.

Kézi hegesztőgépet csak abban az esetben használunk, ahol az automata már nem fér el, (sarkok, csövek stb.) de ebben az esetben 7+3 cm-es dupla varratot készítünk.

Rólunk

Cégünk Tóépítési PVC tófólia, és Építõipari Pvc vízszigetelõ lemez gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek talajnedvesség, talajvíz, csapadékvíz valamint kerti tavak, dísztavak tározók, tűzivíztározók, oltóvíztározók, komposztálók, speciális folyadék tározók szakszerű vízszigetelését és ezek kivitelezését.

Az értékesítés mellett cégünk a megfelelő szakemberek bevonásával kivitelezést is vállal, ami a megrendelõ számára biztonságos, hiszen egyazon cégtől kapja a garanciát a termékre és a kivitelezésre is. Munkatársaink szakképzésére nagy gondot fordítunk és a megfelelő iskolai képzésben részesülnek, ahol mint az elméleti mint a gyakorlati szaktudást elsajátítják.